Fremtidens hovedtelefoner er trådløse

Den trådløse udvikling er langt fra på retur. Nu er tiden inde til, at vi så småt skal vinke farvel til jack-stikket.

3. november 2016 af Anna-Dora Maron

Få et supergodt tilbud på et sæt trådløse hovedtelefoner, som kan bruges til både mobil, tablet og pc. Klik her for at læse mere.

Internet, TV og computerudstyr er for længst hoppet med på den trådløse bølge, som i takt med denne udvikling, er blevet smartere og nemmere at betjene.

Nu er turen kommet til hovedtelefoner, som snart må give afkald på jack-stikket.

Teknologigigant baner vejen for en trådløs fremtid

Det er især teknologigiganten Apple, der står i spidsen for en trådløs fremtid, da Apple har valgt at droppe jack-stikket i deres nyeste iPhone, iPhone 7.

Det betyder, at der ikke længere vil være noget udtag til hovedtelefoner på den nye iPhone. De bliver nemlig trådløse.

Eller i hvert fald næsten. Apple har nemlig tilføjet et lille ekstra stik som betyder at man stadig kan tilslutte et headset med kabel. Formentlig en god ide, da beslutningen om at fjerne jack-stikket har mødt en del kritik af både anmeldere og forbrugere.

Se præsentationen af den nye jack-løse iPhone her:

Trådløse enheder er blevet markant bedre

Det er dog ikke uden grund, at Apple har forelsket sig i en trådløs fremtid.

I takt med at internettet har nået nye højder i form af bedre hastigheder og flere frekvenser, er trådløse enheder blevet mere stabile og lettere at betjene end nogensinde før.

Det er især Bluetooth, som mange forskere og udviklere ser som værende svaret på en trådløs fremtid, som forener de teknologiske enheder uden kabler og ledninger på en yderst energibesparende måde.

Få dit eget trådløse headset

Lige nu kan være med på den trådløse bølge sammen med National Geographic. Når du bestiller bladet kan du nemlig få et sæt trådløse hovedtelefoner, som nemt kan kobles op til din mobil, tablet eller pc.

Det har en rækkevidde på hele 10 meter og en indbygget mikrofon, som lader dig føre telefonsamtaler eller bruge Skype uden at blive irriteret af kabler.

Det trådløse headset har en værdi af 599 kr., men du kan få det sammen med 3 nr. af National Geographic for kun 149,50 inkl. 49,50 i porto og eksp. I alt 199 kr. Læs mere om hovedtelefonerne og det gode tilbud HER.

Måske er du interesseret i ...

Læs også