Vinder af mennesker og rummet: "Fotontilbedere"

Mange californiere vil kunne beskyldes for at være soltilbedere, men denne gruppe på Pfeiffer Beach i Big Sur i Californien tager prisen. Gruppen fejrer de få dage hvert år, hvor solen er i den rette position til at skinne gennem en naturlig åbning i en vanskeligt tilgængelig klippeformation, der har fået kælenavnet Solens nøglehul.Arrangørerne af konkurrencen årets fotograf inden for astronomi introducerede denne nye kategori i 2010 "for billeder, der omfatter mennesker på en kreativ og original måde".

14. september 2010

Mange californiere vil kunne beskyldes for at være soltilbedere, men denne gruppe på Pfeiffer Beach i Big Sur i Californien tager prisen. Gruppen fejrer de få dage hvert år, hvor solen er i den rette position til at skinne gennem en naturlig åbning i en vanskeligt tilgængelig klippeformation, der har fået kælenavnet Solens nøglehul.

Arrangørerne af konkurrencen årets fotograf inden for astronomi introducerede denne nye kategori i 2010 "for billeder, der omfatter mennesker på en kreativ og original måde".

Det vindende billede, der er taget af Steve Christenson 23. december 2009, leder ifølge dommerne tanken hen på den ældgamle tradition med at tillægge astronomiske sammenfald betydning.

Måske er du interesseret i ...

Læs også