Søg legat til naturbevaring

Har du et innovativt og anvendeligt projekt, der går ud på naturbevarelse? Søg et Global Exploration Fund-legat fra National Geographic.

Legater til naturbevaring bliver tildelt innovative og praktisk anvendelige naturbevaringsprojekter, der rummer muligheder for global anvendelse.

Legaterne støtter både feltarbejde og offentlige oplysningskampagner, der informerer mennesker om globale emner, skaber en forbindelse mellem bevaringstemaer og hverdagslivet og gør mennesker i stand til at handle på egen hånd.

Formålet med bevaringslegaterne er at støtte naturbevaringsaktiviteter verden over, i det omfang de passer med National Geographic Societys sigte. Fonden støtter projekter, der bidrager væsentligt til bevaring og bæredygtig udnyttelse af Jordens biologiske og kulturelle ressourcer.

Selv om GEF-programmet for bevaringslegater anerkender behovet for at bevare arkæologiske steder og genstande, tillader vores nuværende budget ikke, at vi støtter den type ansøgninger.

Ansøgning om et legat fra Global Exploration Fund foregår i to trin.

Trin 1: Præansøgning

Før man kan modtage et ansøgningsskema, skal den primære forsker indsende en præansøgning via Internet. Der er et par ting, du bør være opmærksom på, før du gør det: • Præansøgningsskemaet kan udfyldes i flere omgange. Du har mulighed for at gemme præansøgningen og gøre den færdig på et senere tidspunkt. • Under udfyldelsen af skemaet vil du blive bedt om at uploade en elektronisk kopi af dit opdaterede curriculum vitae (CV). De nødvendige forskrifter vil blive givet. • Sørg venligst før, at din browser er indstillet til at modtage cookies. • Hvis du har spørgsmål angående Internetskemaet til præansøgning, kan du sende en e-mail til [email protected]. • Global Exploration Fund modtager præansøgninger året rundt. Indsend venligst din præansøgning mindst otte måneder før den forventede projektperiode.

Ansøg her.

Den primære forsker får besked inden for otte uger. Hvis præansøgningen godkendes, vil den primære forsker modtage en e-mail med et link til det fulde ansøgningsskema på Internet.

Trin 2: Ansøgning

Efter modtagelsen af ansøgningsskemaet skal den primære forsker udfylde og indsende ansøgningen via Internet. Der er et par ting, du bør være opmærksom på, før du gør det: • Global Exploration Fund modtager ansøgninger året rundt. Det kan dog tage op til seks måneder fra modtagelsen af din ansøgning, til GEF-rådgivningspanelet formelt har gennemlæst og vurderet den. • Tidligere legatmodtagere skal først have opfyldt alle forpligtelser med hensyn til rapportering og regnskabsaflæggelse, før de indsender ansøgninger om yderligere støtte.

Mød panelet, som udgiver Global Exploration Fund legaterne i Norden (på engelsk).

Måske er du interesseret i ...

Læs også