Læs også

Gratis backup

Særtilbud for abonnenter: Få en GRATIS hjemmeside

National Geographic Danmark tilbyder alle vores abonnenter en personlig og GRATIS hjemmeside. Opret nemt og hurtigt flotte fotoalbums, fortæl om dine rejseoplevelser, tilføj landkort, videoklip og meget mere.

17. januar 2012

Klar på tre minutter og forarbejdet er gjort - det giver dig mere tid til alt det sjove. Klik på et af felterne herunder for at komme i gang.

Det får du med hjemmesiden:

  • GRATIS adgang til din egen hjemmeside.
  • Fotoalbum, vejviser, video, blog og flere andre praktiske skabeloner .
  • Plads til 40 sider, 300 billeder og 10 minutters video.
  • Ubegrænset adgang til alle skabeloner.
  • Web-adressen: 123hjemmeside/DITNAVN.
  • Nyheder og nye funktioner til hjemmesiden, helt gratis.
  • Start her: Opret din gratis hjemmeside

Hvor står abonnementsnummeret?

Du finder dit abonnementsnummer ved dine adresseoplysninger på girokortet, som følger med magasinet. Hvis du har problemer med at finde dit nummer, kan Bonniers kundeservice hjælpe dig. - Kontakt Bonniers kundeservice på telefon: 3910 3000 eller her.

Hvad hvis jeg ikke har abonnement på magasinet?

Så kan du prøve hjemmesidetjenesten gratis i 30 dage. Du får adgang til alle funktioner. Efter prøveperioden er udløbet bestemmer du selv, om du vil fortsætte. Hjemmesiden koster 179,- i kvartalet, og du kan opsige den når du vil. - Ikke-abonnenter: Prøv gratis i 30 dage >>

For abonnenter: Værd at vide om hjemmesiden:

Du betaler ikke noget for hjemmesiden, så længe du er abonnent på National Geographic Danmark. Hvis du vil have mere plads på hjemmesiden, eller skifte til dit eget personlige domæne-navn, må du ændre dit gratis abonnement til et normalt betalingsabonnement. Har du spørgsmål vedr. din brug af hjemmesiden? Så skriv en email til kundeservice: [email protected]. Har du spørgsmål til dit abonnement på magasinet? Kontakt Bonniers kundeservice på telefon: 3910 3000.

Måske er du interesseret i ...

Læs også