Rejs ud i verden med en letvægts-rygsæk

Lige nu får du en Nordic Explorer Daypack, når du bestiller abonnement på National Geographic. Letvægts-rygsækken kan foldes sammen og vejer kun 145 g, så den er lige til at pakke i kufferten.

26. juni 2014

Specialdesignet til dig

Nordic Explorer Daypack er specialdesignet til National Geographics læsere. Rygsækken er fremstillet i slidstærkt, vandafvisende ripstop materiale. Udover det store hovedrum finder du en rummelig lynlåslomme foran, en netlomme med lynlås øverst på tasken og åbne sidelommer.

Perfekt på rejsen

Nordic Explorer Daypack er den perfekte rygsæk for dig på farten og på rejsen. Rygsækken vejer kun 145 gram og fylder nærmest ingenting i kufferten, når den er foldet sammen.

Rygsækken er rummelig og kan indeholde det vigtigste til dagsturen. Når du er færdig med at bruge den, folder du den bare sammen i rygsækkens eget forrum og lukker lynlåsen, så fylder den nærmest ingenting! Der sidder en lille karabinhage på tasken, så den er nem at transportere, når den ikke er i brug.

Om Nordic Explorer Daypack – UltraLite

  • Materiale: Ripstop nylon

  • Størrelse i brug: 30x40x18 cm

  • Størrelse sammenfoldet: 17x22 cm

  • Vægt: 145 gram

  • Værdi: Tasken har en værdi på 319,00 kr.

Bestil abonnement nu!

Bestil et abonnement - lige nu får du 2 numre af bladet + en Nordic Explorer Daypack for kun 29,50 kr. (+ 29,50 i porto og eksp.)

Måske er du interesseret i ...

Læs også