Nyt blad på gaden: Hvorfor kan vi ikke sige nej til sukker?

I denne måned af National Geographic fortæller vi bl.a. hvorfor det er så svært at sige nej til sukker og tager dig med på menneskets første rejse.

10. december 2013

I denne måneds udgave af National Geographic kan du læse om:

  • Sukkerchok For meget sukker er mere skadeligt, end vi måske lige tror. Men hvorfor higer vi sådan efter noget, der er så skidt for os?

  • De tidligste skiløbere Verdens første skiløbere var stenalderjægere - og i Vestkina lever den ældgamle jæger-kultur stadig.

  • Vandringen ud af Afrika Paul Salopek drager ud på en episk vandring i vores tidligste forfædres fodspor. Undervejs portrætterer han menneskeheden ved starten af det 3. årtusinde.

  • Vovehalse: Jane Goodall Hendes banebrydende studier har lært os nyt om chimpanser - og os selv.

  • Vindheksene, der erobrede vesten Hvordan blev en usædvanlig planteart fra de russiske stepper symbol på den amerikanske prærie?

Magasinet National Geographic

National Geographics gule ramme er et vindue til verden i går, i dag og i morgen.

Bladet tager dig på jordomrejse på vores enestående planet gennem dybdegående reportager og fantastiske fotos.

Tag på eventyr med National Gographics skribenter og fotografer, der er kendt som de dygtigste i verden, og kom tæt på naturen, arkæologiens gåder, fjerne folkeslag, aktuelle globale udfordringer og den nyeste forskning.

National Geographic Society

Det er det amerikanske almennyttige selskab National Geographic Society, der står bag magasinet. Selskabet blev grundlagt i 1888, da en gruppe af datidens førende videnskabsmænd gik sammen om at skabe et tidsskrift, som kunne "øge og udbrede kendskabet til geografi". I dag udgives National Geographic på 31 forskellige sprog, og på verdensplan har magasinet 50 millioner læsere.

Gennem de seneste 125 år har National Geographic Society finansieret over 10.000 projekter inden for videnskab, undervisning og naturbevaring samt utallige ekspeditioner og opdagelsesrejser, der bringer spændende ny viden direkte hjem fra felten. Som abonnent på magasinet er du også med til at støtte disse almennyttige projekter.

Læs mere om National Geographic Society her

Måske er du interesseret i ...

Læs også