National Geographic nr. 12

Læs om Afghanistans kvinder, der modigt gør oprør. Bliv betaget af Gaudís evighedsbyggeri. Læs fantastiske historier om dyrenes store vandringer - i verdens smukkeste blad.

8. december 2010
  • Oprør bag sløret Livet er hårdt i Afghanistan. Specielt for landets kvinder, der lider under stammekulturernes traditioner, stor fattigdom og krigens gru. Men nu er de langsomt ved at rejse sig.

  • Gaudís evighedsbyggeri Enhver, der har været i Barcelona, har formentlig oplevet arkitekten Gaudís mesterværk, Sagrada Família. Kom tæt på den fascinerende og skøre kirke, der aldrig bliver færdig.

  • Kontroversielle konger Arkæologerne er dybt uenige om, hvorvidt Davids og Salomons rige var et storslået imperium eller en undseelig bondeby.

  • De store vandringer Et af klodens største mysterier er dyrenes nedarvede vandringsinstinkt. Vi fortæller historien om det enestående naturfænomen. Læs også om, da Sudans borgerkrig endelig sluttede og alle troede, at landets dyreliv var udslettet. Men der var store overraskelser i vente. EKSTRA: Få et stort illustreret korttillæg, der viser dyrenes store vandringer verden over.

  • National Geographic Danmark fejrer 10-års jubilæum Glæd dig til det flotte særnummer den 21. december 2010 med flere spændende historier, et smukt kortillæg og et eksklusivt interview med den svenske NG-fotograf Mattias Klum.

Bestil abonnement

Få et godt tilbud på verdens smukkeste blad her.

Måske er du interesseret i ...

Læs også