National Geographic nr. 11

Oplev aztekernes hellige pyramide, tag med til nationalparken Kaziranga i Indien, læs om Afrikas næste demokrati, og en masse mere i verdens smukkeste blad.

11. november 2010

De store aztekere Udgravningen af en hellig pyramide viser spor af aztekernes døderitualer, men lige siden spanierne erobrede Mexico i 1521, har man aldrig fundet resterne af en eneste af rigets kejsere.

Ekspedition under bølgerne Havet omkring Japan varierer fra iskoldt til tropisk og bugner af liv. Tag med på en fantastisk fotosafari.

En skrøbelig fred Sudan er hårdt mærket af blodige borgerkrige mellem det afrikanske syd og det arabiske nord. Kan den usikre fred holde, når Syden næste år skal stemme om sin uafhængighed?

Det store græsland 100 tigre, 1800 vandbøfler, 2000 indiske næsehorn og mange andre stærkt truede dyr har fundet et sidste helle i græslandet i Indiens Kaziranga Nationalpark. Til tider kræver dyrene mere mad, end nationalparken kan levere. Højlandet omkring parken er afgørende for de sjældne dyrs overlevelse – men også for mange menneskers.

Køb bladet

Her kan du se mulighederne for at abonnere på bladet.

Måske er du interesseret i ...

Læs også