Harald Blåtand indførte kristendommen

I det nye blad kan du læse om, hvordan vikingen Harald Blåtand lod sig døbe og gjorde hedningene kristne. Du kan også få et indblik i klimatilpasning i millionbyen Miami, som er truet af enorme vandmasser fra de stigende verdenshave.

18. februar 2015

I blad nr. 2, 2015 kan du læse om:

Den kristne konge Da den danske konge Harald Blåtand lod sig døbe og gjorde kristendommen til rigets officielle religion, førte han vikingekulturen ind i en ny æra.

Florida træder vande Verdenshavene stiger, og Florida kæmper for at holde vandet fra livet. Klimatilpasning kan købe tid, men er det nok til at redde millionbyen Miami?

Fotoreportage: Verden under vand Fotograf Gideon Mendel har dokumenteret følgerne for folk over hele kloden, når oversvømmelsen rammer.

Det usynlige univers Det, vi kan se, er kun en lille brøkdel af det, der eksisterer. Astrofysikerne forsøger nu at få det første glimt af to gådefulde faktorer: mørkt stof og mørk energi.

Chiles barske cowboys Der er blod, mandsmod og traditioner på spil, når kvægdrivere prøver kræfter med klodens ondeste kvæg i Patagoniens ødemarker.

Sådan får du National Geographic

  • Køb magasinet i kiosker landet over til 69,95 kr.

  • Bestil et abonnement - lige nu får du 9 numre af bladet og en tablet for kun 499 kr. (Vi betaler portoen)

Måske er du interesseret i ...

Læs også