Blad 1 er på gaden

Ny viden om det sorte hul i vores solsystem. Livet vende tilbage til koralrevene ved Phoenixøerne. Oplev konsekvenserne, hvis klodens befolkningsboom fortsætter.

  • Malis mytiske ørkenby Timbuktu gemmer på en ukendt skat af gamle bøger og dokumenter, men karavanebyen er også et møde med handelsfolk fra Saharas saltminer og risikoen for kidnapninger.

  • Phoenixøerne rejser sig De sidste mange år har de smukke koralrev ved Phoenixøerne i Mikronesien været en afbleget skygge af sig selv. Men nu er livet og farverne mirakuløst ved at vende tilbage.

  • USA’s gådefulde indianerby Tag med til Cahokia, USA’s første storby, og få historien om, hvordan Nordamerika så ud, dengang indianerne var alene på det enorme kontinent.

  • Mælkevejens sorte hjerte Læs om astronomernes nyeste opdagelser om det fascinerende sorte hul midt i vores solsystem.

  • Så mange bliver vi I 2011 runder befolkningstallet i verden foruroligende 7 milliarder. Der er nu flere end dobbelt så mange mennesker som i 1960. NG lancerer en højaktuel og dybdegående serie af artikler, der i løbet af hele 2011 sætter fokus på befolkningseksplosionen. Hvad bliver eksempelvis konsekvenserne for miljø, byer, dyr og mennesker, hvis boomet fortsætter?

Bestil abonnement

Få et godt tilbud på verdens smukkeste blad her.

Måske er du interesseret i ...

Læs også