Om National Geographic

Under mottoet om at give "inspiration til at tage vare på verden" inviterer National Geographic hver måned læserne med på en enestående jordomrejse. Magasinet med den berømte gule ramme er kendt for sine fantastiske billeder og reportager om mennesker, natur, forskning, opdagelsesrejser og historie.

Om National Geographic Society

Det er det amerikanske almennyttige selskab National Geographic Society, der står bag magasinet. Selskabet blev grundlagt i 1888, da en gruppe af datidens førende videnskabsmænd gik sammen om at skabe et tidsskrift, som kunne "øge og udbrede kendskabet til geografi". I dag udgives National Geographic på 31 forskellige sprog, og på verdensplan har magasinet 50 millioner læsere.

Nordisk National Geographic

Her i Norden har Bonnier Publications International AS været licensudgiver af magasinet på dansk, svensk, norsk og finsk siden år 2000.

Vi støtter forskningen

Gennem de seneste 120 år har National Geographic Society finansieret over 9000 projekter inden for videnskab, undervisning og naturbevaring samt utallige ekspeditioner og opdagelsesrejser, der bringer spændende ny viden direkte hjem fra felten. Som abonnent på magasinet er du også med til at støtte disse almennyttige projekter.

Mere fra National Geographic

Udover magasinet producerer selskabet også kort og atlas, bøger og undervisningsmateriale, film, dvd'er, interaktive medier og tv-programmer, bl.a. til National Geographic Channel.

Chefredaktør: Lotte Juul Nielsen

Webansvarlig: Jakob Priess

Ansvarlig udgiver: Jens Henneberg

Måske er du interesseret i ...

Læs også