Tag på fotosafari i Kenya

Nu får National Geographics læsere en enestående mulighed for at komme med vores fotoeksperter til Afrika.

12. maj 2010

I samarbejde med rejsebureauet Team Benns og bladet Digital Foto arrangerer National Geographic en uforglemmelig tur, hvor naturoplevelser og fotografering er i højsædet.

Turen går til Kenya, hvor du får muligheden for at komme tæt på naturen, de vilde rovdyr, de hundredvis af lyserøde flamingoer og store prustende flodheste.

De to prisbelønnede naturfotografer Morten Hilmer og Søren Koch er med som guider på turen, så du kan være stensikker på at komme hjem med forrygende billeder og masser af ny viden og teknik.

Vi har sammensat en pakke til dig, hvor du får utrolig meget for pengene. Ingen andre steder her til lands kan du overhovedet købe en tur, hvor du får så mange foredrag og undervisning af professionelle fotografer. Så find pas og sommertøjet frem og tag med os til Kenya.

REJSEPROGRAM

– Afrejser 4. & 18. september 2010

Dag 1 DANMARK – NAIROBI

Der flyves med KLM fra København mod Amsterdam tidligt om morgenen. Herfra med KLM videre til Nairobi. Der serveres måltider og drikkevarer under turen. I løbet af flyvningen viser Kenya Airways en række nye biograffilm. Ved ankomsten om aftenen til Nairobi køres i til et godt hotel (Holiday Inn Mayfair Court) for overnatning.

Dag 2 Nairobi – Lake Naivasha

Efter en pragtfuld morgenmad, sætter vi straks kursen mod vest til gravsænkningen The Great Rift Valley og det smukke område ved ferskvandssøen Naivasha. Turen tager godt 2 timer, men undervejs er der mulighed for stop og optagelser omkring Hells Gate National Park. Herefter til Lake Naivasha Sopa Lodge for sen frokost. Sidst på dagen er der sejltur på selve søen blandt mængder af flodheste og eksotiske fugle. En nem, smuk og dejlig start på eventyret og med de første mange motiver indfanget. Overnatning på lodgen.

Dag 3 Lake Nakuru safari dag

Efter en tidlig morgenmad køres der på godt 1 time til den berømte nabosø, Lake Nakuru. Søen er af mange fugleinteresserede et utroligt højdepunkt, da søen store dele af året er hjemsted for tusindvis af lyserøde flamingoer og hundredvis af andre fuglearter. Der køres safari ved søen og naturligvis også i de omkringliggende skove. Her kan vi med lidt held forvente at opleve både det ”hvide” og ”sorte” næsehorn, løver og ikke mindst den sky leopard. Frokost i parken. Sidst på eftermiddagen returneres der til Lake Naivasha Sopa lodge for middag og måske de første vurderinger af de mange billeder. Herefter overnatning.

Dag 4 Lake Naivasha – Masai Mara

Safarien fortsætter mod sydvest gennem The Great Rift Valley til Masai Maras sletter. Selve turen er afvekslende og giver et godt indtryk af Kenyas afvekslende landskaber med skiftet fra søernes Rift Valley til savanne og reservatet udgør den nordlige del af den ligeså kendte Serengeti slette. Området er fantastisk hele året, og man vil altid opleve mange forskellige dyrearter og ofte store flokke af elefanter, bøfler, antiloper og gazeller. Kig godt efter løver, geparder, sjakaler, hyæner og leopard. Mulighederne og fremragende for ekstraordinære safarioplevelser.

Vi forventer at ankommen til Mara området midt på dagen, og nyder den medbragte madpakke undervejs. De sidste timer før ankomsten til lodgen er et langs ”gamedrive” , hvor flere store oplevelser sikkert viser sig. Efter indkvarteringen på lodge er der tid til mere safari i området. Overnatning og måltider for 4 nætter i campen der er en af Masai Maras bedste, og med en suveræn placering i hjertet af Masai Mara, bl.a. tæt på Mara floden, hvor gnuerne ofte krydser. En sublim oplevelse venter.

Dag 5 - 7 Masai Mara

Tre hele dage til safarikørsel. Kørslen afhænger af dyrenes bevægelser, som af gode grunde kun kendes på selve dagen. Mulighed for heldagssafaris.

Dag 8 Masai Mara – Nairobi

Safarituren slutter og der køres mod Nairobi for frokost og besøg ved Karen Blixens farm. Herefter overnatning.

Dag 9 Hjemrejse eller fortsættelse til Det Indiske Ocean

Der flyves retur mod Danmark, eller flyves på godt en time til Mombasa for 5 nætter ved landets klart bedste strand – Diani Beach. Indkvartering på Southern Palms Beach Resort med morgenmad og aftensmad. Hotellet byder på fremragende faciliteter og et flot strandområde samt et af verdens længste koralrev blot 700 meter fra kysten. En ny verden af motiver åbner sig her.

Dag 10 ? 13 Det Indiske Ocean

4 hele dage ved det pragtfulde Indiske Ocean. Fra hotellet er der et væld af muligheder for aktiviteter direkte ved hotellet. Det fiskerige koralrev indbyder til snorkling og dykning men også dybhavsfiskeri er en populær aktivitet. Hel- og halvdagudflugter med bl.a. byrundtur i Mombasa, besøg ved krokodillefarm og sejlturen på havet er blot nogle få af mange andre muligheder for nye oplevelser. Afslapning er naturligvis i højsædet, hvor hotellets dejlige placering og høje standard giver optimale betingelser for ro og fred.

Dag 14 Det Indiske Ocean – Danmark

Der køres mod lufthavnen for det tidlige morgenfly til Danmark med flyskift i Nairobi og Amsterdam. Ankomst til København om aftenen.

Pris

 • Særligt tilbud til abonnenter: 19.900 kr. - Tillæg for eneværelse er kr. 4.100. Er du ikke abonnent, koster turen 20.500 kr. Tegner du abonnement, får du selvfølgelig rabatten på rejsen. Klik her for at abonnere på National Geographic.

 • For opholdet ved Det Indiske Ocean pr. voksen kr. 2.800,-. Tillæg for eneværelse kr. 1.500

Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse på økonomiklasse Danmark ? Nairobi (samt evt. Mombasa) og retur med KLM og Kenya Airways

 • Privat safari

 • Ophold på 4 stjernet lodges og hoteller som beskrevet

 • Alle måltider på safari

 • Morgenmad i Nairobi

 • Frokost i Nairobi på dag 8

 • Entré til nationalparkerne

 • Al safarikørsel & transfers med garanti for vinduesplads til alle

 • Engelsk talende chauffører

 • 4 stjernet hotel på Diani Beach – Kenyas bedste strandområde

 • Morgenmad og aftensmad på kysten

 • Tillæg for jul og nytår for safaridelen af turen

 • Besøg ved Karen Blixens farm

 • Lufthavnsskatter i Danmark, Holland og Kenya

 • Rejsegarantifond

Ikke inkluderet:

 • Forsikringer

 • Frokost i Mombasa

 • Private udflugter f.eks. ballonsafari.

 • Vaccinationer, visum til Kenya p.t. USD 25 pr. deltager, drikkepenge, drikkevarer og øvrige personlige udgifter.

Vil du med?

Så ring til rejsebureauet Teams Benns, der står for turen, på 65 65 65 68, og bestil din rejse. Du kan også skrive til [email protected].

Måske er du interesseret i ...

Læs også