Steve McCurry udstilling i København

National Geographic-fotograf Steve McCurry udstiller sine billeder i Øksne­hallen i København den 22. juni - 29. juli 2012. Abonnenter få 50 % rabat.

Øksnehallen i København præsenterer udstillingen "Ikoniske fotografier" fra den 22. juni til den 29. juli. Det er første gang disse billeder vises på dansk jord.

Som abonnent på National Geographic får du og en ledsager 50 % rabat på billetprisen (Indgang koster 75 kr.). Oplys blot dit abonnementsnummer ved indgangen. Hvis ikke du er abonnent, kan du bestille et abonnement for bare 69 kr. Bestil abonnement: Klik her.

Om Steve McCurry

Steve McCurry er en af tidens største billedskabere. Han formår på en inspirerende og unik måde at tage billeder med både kunstens æstetiske udtryk og journalistikkens dokumentariske kvaliteter. Hans formål er først og fremmest at fortælle en historie, om de mennesker han fotograferer og at bevidne deres levevilkår.

Steve McCurry arbejder med fokus på de menneskelige tilstande og de mange kulturer rundt om i verden. Han er drevet af en medfødt nysgerrighed og forundring over, hvad verden har at tilbyde. Med en utrolig evne til at krydse grænser både for sprog og kultur fanger han de fantastiske historier af menneskelig erfaring.

Steve McCurry har dækket mange internationale konflikter i hele verden. Hans karriere startede, da han i 1979 krydsede den pakistanske grænse til det konflikthærgede Afghanistan. Forklædt som lokal og med filmrullerne syet ind i sit tøj, blev han den første fotograf, der kunne bevidne kampene i landet. Han vandt for denne reportage fra Afghanistan sin første pris (efterfulgt af mange) i 1980, det var Robert Capa Medal prisen for bedste fotoreportage i udlandet.

Steve McCurry

Steve McCurrys billeder udstilles i Øksne­hallen i København den 22. juni - 29. juli 2012.

Besøg Steve McCurrys website.

Måske er du interesseret i ...

Læs også