Splinterny fotoverden på natgeo

Deltag i vores nye fotoverden med masser af nye funktioner, interaktivitet og statistik.

20. august 2012

Hvad er nyt? Kernen i fotouniverset er naturligvis fotokonkurrencer, men fremover vil der være flere konkurrencer og mere fokus på tema-konkurrencer.

Som noget helt nyt får du som deltager en dedikeret fotoprofil med din egen "væg", lidt ligesom på facebook. Her modtager du blandt andet besked når en ny konkurrence starter, nogen har kommenteret et af dine billeder og evt. placering i en konkurrence.

Er der en bestemt fotograf, som du synes skyder flotte billeder, så kan du følge dem og modtage besked hver gang de indsender et nyt billede.

Du kan i øvrigt vælge om du vil modtage foto-beskeder på mail.

Statistik Følg med i, hvor mange har klikket på dine billeder. Det kan du se på din profilside.

Billeder kan vurderes på en skala fra 1 til 5. Din profil viser den gennemsnitlige vurdering af alle dine billeder.

Dit eget fotoarkiv Når du indsender billeder behøves det ikke være fordi du vil deltage i en konkurrence. Du kan vælge bare at indsende det for at vise det til andre foto-interesserede. Du får nemlig en oversigtsside, hvor alle dine billeder ligger samlet.

Deltag Vi lancerer det nye foto-univers med et brag af en konkurrence – Vores årlige, nordiske fotodyst. Temaet i år er naturfotos. Det er din chance for at blive kåret som årets naturfotograf. Deltag i konkurrencen: Klik her.

Måske er du interesseret i ...

Læs også