Fotokonkurrencen 2009: Se vinderne

Dommerne har nu valgt 1., 2. og 3. pladsvinderne i National Geographics nordiske fotokonkurrence 2009. Se billederne og læs om konkurrencen.

4. november 2009

National Geographics fotokonkurrence 2009 er slut og dommerne har voteret. Vinderne indenfor de tre kategorier natur, steder og mennesker er fundet, og vi kan nu offentliggøre vinderbillederne her. Klik på linket til højre for at se de efter dommernes mening tre bedste billeder i hver af de tre kategorier.

Vinderne får hvert et Olympus E-620 Dobbelt Zoom Kit spejlrefleks-kamera.

Fotograf nummer 2 og 3 i hver kategori vinder hver en lækker polo-tshirt i økologisk bomuld fra Gant. Tshirten er lavet i samarbejde med legendariske Jane Goodall, som har arbejdet for at beskytte chimpanserne i Tanzania i 45 år, og som har åbnet et forskningscenter i Gombe.

Dommerpanelet

Dommerpanelet bestod igen i år af redaktionen samt den anerkendte danske NG-fotograf Joachim Ladefoged. Der var mange stærke bidrag i alle kategorier, så konkurrencen var hård.

Videre til den internationale konkurrence

De tre 1.plads-vindere af den nordiske konkurrence går videre til National Geographics store internationale konkurrence, hvor man kan vinde en rejse for to til NGs hovedkvarter i Washington med ophold.

Måske er du interesseret i ...

Læs også