Når voksne går i barndommen

VIDEO: I National Geographics 'Taboo'-serie går vi bag om fænomenet 'voksenbaby' og følger amerikaneren Stanley, der sover i en gigantisk tremmeseng, leger med lego og bliver madet fra en specialbygget barnestol.

5. februar 2016 af Andreas Ebbesen Jensen

Vi kan alle drømme os tilbage til barndommen, når voksenlivets sure gøremål trækker tænder ud.

For nogle få mennesker, er det dog ikke nok at drømme. De er nødt til at føre fantasien om at være baby igen ud i livet.

Voksenbaby elsker skældud og smæk

'Infantilisme', eller 'voksenbaby-syndrom', er en fetich, hvor voksne mennesker, primært mænd, finder en (ofte seksuel) tilfredsstillelse i at gå med ble og sut og blive passet og plejet af en såkaldt 'caretaker'.

Fetichen med at iføre sig ble og sut er en underart af BDSM (Bondage-Sadomasochisme). Skældud, smæk og tvangsmadning er derfor ofte faste ritualer for voksenbabyen, der tænder på "legekammeratens" kontrol og lune.

Ifølge en undersøgelse foretaget af knap 2000 voksenbabyer i 2015, opstår den seksuelle fetich omkring 11-års alderen for mænd og 12-års alderen for kvinder.

Det er uvist, hvor mange voksenbabyer, der findes på verdensplan, men tallet er højt. I USA alene har organisationen 'Diaper Pail Friends' omkring 15.000 medlemmer.

I National Geographics 'Taboo'-serie går vi bag om fænomenet og følger voksenbabyen Stanley, der sover i en gigantisk tremmeseng, leger med lego og bliver madet fra en specialbygget barnestol. Se mere her:

Måske er du interesseret i ...

Læs også