Få inspiration til Movember fra VM i overskæg

Nu er det tid til at lade skægget vokse igen. Hvert år i November sætter organisationen Movember fokus på mænds sundhed og opfordrer til at anlægge overskæg. Deltag selv og få inspiration med det her videoklip fra VM i overskæg.

31. oktober 2012

Movember startede i Australien 2003 og har siden da spredt sig til resten af verden.

Hvert år i november opfordres mænd over hele kloden til at anlægge overskæg for at sætte fokus på og indsamle penge til kampen mod mænds heldbredsproblemer.

Har du lyst til at deltage, kan du tilmelde dig på movember.com. Mangler du inspiration, så se videoen fra VM i overskæg.

VM i overskæg

VM i overskæg afholdes år, og her det er kun fantasien der sætter grænser. Siden 1990 har behårede mænd deltaget i konkurrencen, hvor der blandt andet kæmpes i kategorier som "Dali", "Musketeren" og "Freestyle".

I år blev konkurrencen holdt i Portland, Oregon i forrige weekend. Næste år afholdes konkurrencen i Østrig. Læs mere på deres hjemmeside: worldbeardchampionships.com.

Deltag i Movember

Tilmeld dig på movember.com. Begynd den første november med et glatbarberet ansigt og brug resten af måneden på at lave et flot overskæg.

Måske er du interesseret i ...

Læs også