Det er ikke nemt at være kæmpepanda

Kæmpepandaen er et truet dyr, så truet, at der kun er ca. 1.000 vilde kæmpepandaer i Kina i dag.

Og det er ikke nemt at få dem til at parre sig i fangeskab. Hun-pandaen kommer kun i brunst én gang om året.

Ser her hvordan forskere og dyrepassere i Zoo Atlanta i USA prøver at få kæmpepandaerne Lun Lun og Yang Yang til at parre sig.

Måske er du interesseret i ...

Læs også