Se video: Truet tiger på jagt i Ruslands skove

Amur-tigeren, der også er kendt som den sibiriske tiger, lever i Rusland, hvor den kæmper for at overleve.

Der er ca. 500 tigre tilbage i Rusland, og selvom antallet har været stabilt siden midten af 1990’erne, er de stadig truet af krybskytter og skovhugst.

Amur-tigeren er den største og stærkeste nulevende af sin art, og har udviklet en tykkere pels til at modstå kulden. Hannerne kræver typisk et jagtterritorium på ca. 1.300 km2, som de nægter at dele med andre hanner. Hunnerne jager generelt på et territorium på ca. 500 km2, som de indimellem deler med hannerne. Men det er stadig hannerne, der spiser først.

Måske er du interesseret i ...

Læs også