Fælde med vådt underlag

En af de første ting, der undrede Ingi Agnarssons hold, efter at de havde opdaget Caerostris darwini, var, hvordan den præcis bærer sig ad med at lave spind, der er store nok til at spænde over vandløb som denne flod i Andasibe Nationalpark på Madagaskar, der er fotograferet i 2010.En af opsynsmændene "sagde, at edderkopperne laver et Tarzan-sving, hvor de ligesom hænger ned fra silken og svinger sig over", siger Ingi Agnarsson said. "Vi satte alt ind på at efterprøve det, men det viste sig at være forkert."

21. september 2010

En af de første ting, der undrede Ingi Agnarssons hold, efter at de havde opdaget Caerostris darwini, var, hvordan den præcis bærer sig ad med at lave spind, der er store nok til at spænde over vandløb som denne flod i Andasibe Nationalpark på Madagaskar, der er fotograferet i 2010.

En af opsynsmændene "sagde, at edderkopperne laver et Tarzan-sving, hvor de ligesom hænger ned fra silken og svinger sig over", siger Ingi Agnarsson said. "Vi satte alt ind på at efterprøve det, men det viste sig at være forkert."

Siden har Matjaz Gregori? fra holdet fundet frem til edderkoppens fremgangsmåde, som han vil beskrive i en kommende videnskabelig artikel.

Måske er du interesseret i ...

Læs også