Hvad er bedst: Æblet eller appelsinen?

Mark Thiessen

Skal man række ud efter æblet eller appelsinen, hvis man går efter frugtskålens Rolls-Royce?

Her i Europa har vi spist æbler i mange år – man har fundet rester af æbler ved europæiske stenalderbopladser, mens appelsinen først kom til Europa fra Kina i 1500-tallet (faktisk betyder ordet appelsin ‘æble fra Kina’).

Smag og behag er forskellig, men i en duel klarer de to frugter sig således:

* pr. 100 g

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis nyhedsbrev fra National Geographic.

Tilmeld og modtag hver uge:

  • De flotteste billeder
  • De bedste artikler
  • Ugens quiz

Fotokonkurrence: Deltag her

Deltag i National Geographics månedlige fotokonkurrence her. Vinderen får sit billede offentliggjort i magasinet. Temaet er Mennesker.

Nyt nummer: Det Hellige Land

Abonnement: Paul Salopek er nået til Mellemøsten på sin 7 år lange rejse, som følger vores forfædres vandring ud af Afrika. Læs hans beretning fra Det Hellige Land.

Illustreret Videnskab
Historie
National Geographic

Copyright © 2009 Bonnier Publications