Hvad er bedst: Æblet eller appelsinen?

Mark Thiessen

Skal man række ud efter æblet eller appelsinen, hvis man går efter frugtskålens Rolls-Royce?

Her i Europa har vi spist æbler i mange år – man har fundet rester af æbler ved europæiske stenalderbopladser, mens appelsinen først kom til Europa fra Kina i 1500-tallet (faktisk betyder ordet appelsin ‘æble fra Kina’).

Smag og behag er forskellig, men i en duel klarer de to frugter sig således:

* pr. 100 g

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis nyhedsbrev fra National Geographic.

Tilmeld og modtag hver uge:

  • Underholdende videoer
  • De nyeste artikler
  • Ugens galleri

NYT BLAD: Hajen, der æder skibbrudne?

Den hvidtippede haj har ry for især at fortære skibbrudne. Er det sandt, eller er det en myte? Få svaret i National Geographic nr. 8/2016, som er i salg nu.

Fotokonkurrence: Læsernes Pletskud

Deltag i National Geographics månedlige fotokonkurrence her. Vinderen får sit billede offentliggjort i magasinet. Der er et nyt tema hver måned.

Illustreret Videnskab
Historie
National Geographic

Copyright © 2009 Bonnier Publications