NYT BLAD: Hvem bliver et geni?

Hvorfor bliver nogle mennesker bare så meget klogere end os andre?

6. juni 2017

Det kan du læse om i blad nr. 5/2017:

Verdens store genier

Op gennem historien har enkelte individer lyst op på himlen med deres blændende bidrag til forskellige felter, der har forandret verden. Hvad er det, der gør disse mennesker så enestående, at de hæver sig over alle os andre?

Reportage fra et land i knibe


Den Centralafrikanske Republik er rig på ressourcer og kunne være en blomstrende nation, men i stedet hersker der kaos og lovløshed. Hvordan er det gået så galt?


Etiopiens aber

Hvis man vil redde verdens sidste græsædende aber – geladaerne – giver det mening at begynde med at redde græsset på de etiopiske højsletter, hvor de bor.

Rejsebrev: Indianere står sammen i protest

Kampen mod en olierørledning i North Dakota har samlet tusindvis af oprindelige folk i USA til ny aktivisme.

Fotoreportage: Spor af fremtiden

En smuk fortælling fra en nedlagt forskningsstation i Tanzania – der stadig venter på fremtiden og en drøm, der aldrig helt gik i opfyldelse.


Sådan får du fat i bladet
Hver måned får du dybdegående reportager fra hele kloden om spændende ekspeditioner, naturens vidundere, historiens store begivenheder, forskningens nyeste opdagelser og masser af baggrundsviden fra verdens brændpunkter.
Køb det i kiosker landet over til 73,95 kr.

Vi har også altid gode tilbud på et kortere eller længere abonnement, så du i ro og mag kan prøve, om magasinet er noget for dig.

F.eks. får du lige nu seks numre af magasinet og en kraftfuld, solcelleopladet RocketPal Powerbank – så du kan oplade din telefon, tablet eller kamera på farten – for kun 149,50 (+ porto på 39,50). Du sparer 805,20 kr.

Bestil her

Måske er du interesseret i ...

Læs også