De bedste rejsemål i 2012

Mangler du inspiration til, hvor turen skal gå hen i år? Se her, hvilke destinationer magasinet National Geographic Traveler­ anbefaler:

Island
Andreas Tille/Wikimedia Commons
Island

1. Island
Naturen lokker med dramatik fra brølende vandfald og hidsige vulkaner. Og så har tre års genopbygning af økonomien tilmed gjort det til et billigere rejsemål.

2. Koh Lipe, Thailand
Denne solbeskinnede perle med ultraskønne strande kan man kun komme til med båd.

3. Dresden, Tyskland
Denne by havde sin storhedstid­ i 1700-tallet, men sank i knæ efter 2. ver­denskrigs­ bomber. Nu er den en af landets største turistdestinationer med et væld af museer i verdensklasse.

4. Oman
Et nyt operahus og ørkenhaver – Oman er noget for sig, også hvis man går efter luksus.

5. Istrien, Kroatien
Landskabet med de bølgende olivenlunde minder om Toscana. Med over 3000 km velholdte cykelruter er der fine muligheder for at se halvøen på cykel.

6. London, England
London er vært for de olympiske lege denne sommer, og der er masser af gratis kultur-begivenheder og olympisk atmosfære i byen.

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis nyhedsbrev fra National Geographic.

Tilmeld og modtag hver uge:

  • Underholdende videoer
  • De nyeste artikler
  • Ugens galleri

Nyt blad: Naturens mesterværk

Øjne kan bestå af alt mellem primitive lysfølsomme pletter til superskarpe kameraøjne. Hvorfor har de udviklet sig så forskelligt?

Fotokonkurrence: Læsernes Pletskud

Deltag i National Geographics månedlige fotokonkurrence her. Vinderen får sit billede offentliggjort i magasinet. Der er et nyt tema hver måned.

Illustreret Videnskab
Historie
National Geographic

Copyright © 2009 Bonnier Publications