Nyt blad: Putins vinter-OL

I årets 1. udgave af National Geographic kan du læse om Putins kontroversielle vinter-OL i Sotji, der bliver det dyreste nogensinde. Mød også den frygtindgydende øgle og læs om de uheldige helte i verdenshistorien.

17. december 2013

Bag den russiske OL-flade gemmer der sig en afslørende beretning om diskrimination og magtmisbrug. Det dyre vinter-OL skal sætte Rusland på kortet som en global magt. Men valget af værtsbyen Sotji ved Sortehavet - hvor muslimske oprørere lurer i baglandet - rejser mange kritiske røster.

Som abonnent kan du allerede nu downloade hele artiklen "Putins parade"

> Klik her og bliv abonnent. Så får du adgang til denne artikel og meget mere på natgeo.dk.

I blad nr. 1 kan du også læse om:

  • En ægte drage. Verdens største øgle – den frygtindgydende komodovaran fra Indonesien – flænser sit bytte op og kan lugte et ådsel på lang afstand.

  • Langt væk hjemmefra. I vores globale økonomi er arbejdskraft blevet ulandenes største eksportvare. Men gæstearbejderne betaler en høj pris: store afsavn og ofte kummerlige forhold.

  • Suveræne svipsere. Bag de fleste succeser gemmer der sig en række fejlslagne forsøg. Mød nogle af historiens uheldige helte.

  • Klatring i Oman. Kravl højt op ad en knivskarp klippevæg – og hop i havet. Soloklatring i Oman er ikke for de pivede.

Sådan får du National Geographic

  • Køb magasinet i kiosker landet over til 69,95 kr.

  • Bestil et abonnement - lige nu får du 3 numre af bladet, vores jubilæumsbog og en skaljakke for kun 99,50 kr. (+ 49,50 i porto og eksp.)

Måske er du interesseret i ...

Læs også