National Geographic Live i København

National Geographic rykker til København fra februar 2014, hvor du kan høre de eventyrlystne fotografer fortælle om deres oplevelser.

Carsten Peter

Oplev eventyrerne live!

National Geographic Live - National Geographics populære og inspirerende forelæsningssserie, som har været arrangeret i Washington DC og andre større byer i Nordamerika i mange år, tager nu eventyrerne, der er i magasinet og på tv-skærmen med på scenen i Skandinavien.

I starten af februar 2014 vil du have mulighed for at opleve, se og høre nogle af nutidens største eventyrere, som hver især udforsker forskellige dele af planeten - fra de højeste bjerge til planetens sidste udforskede huler, mangfoldighed og konflikter inden for den menneskelige verden. Gennem deres historier og deres fotos kommer vores foredragsholdere til både at inspirere og overraske dig.

Foredragsrækken:

  • Carsten Peter: Jordens mest ekstreme steder
    27. maj kl. 19. Falconer Salen, København

Du kan købe billetter til foredragene her.

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis nyhedsbrev fra National Geographic.

Tilmeld og modtag hver uge:

  • De flotteste billeder
  • De bedste artikler
  • Ugens quiz

Nyt blad: Pak sammen, T. rex

Abonnement: I blad nr. 10 / 2014 kan du læse om giganten Spinosaurus, som var det største og drabeligste rovdyr på kloden. Større end Tyrannosaurus rex...

Fotokonkurrence: Deltag her

Deltag i National Geographics månedlige fotokonkurrence her. Vinderen får sit billede offentliggjort i magasinet. Temaet er Aften- og nattebilleder.

Illustreret Videnskab
Historie
National Geographic

Copyright © 2009 Bonnier Publications