Sej minidrone til dig

Sej minidrone til dig

Abonnement: Få din helt egen drone, som kan flyve i alle retninger samt snurre, rulle og slå kolbøtter. Du får den sammen med tre numre af National Geographic for 99,50,-

Video: Patagoniens barske cowboys

Video: Patagoniens barske cowboys

Folk og Kultur: I Patagoniens ødemarker prøver kvægdrivere kræfter med klodens ondeste kvæg. Hør de barske cowboys fortælle om deres liv i denne video.

Video: Egyptens pyramider

Video: Egyptens pyramider

Folk og Kultur: I over 4000 år har pyramiderne i Giza tryllebundet mennesker, og de enorme bygningsværker tiltrækker stadigvæk tusindvis af besøgende om dagen

Listen: 10 mislykkede ekspeditioner

Listen: 10 mislykkede ekspeditioner
Folk og Kultur: Robert Falcon Scotts rejse til Sydpolen er måske den bedst kendte katastrofale ekspedition. Historien er fuld af den slags dramaer. Her har vi samlet 10 mislykkede ekspeditioner.

Samfund
Baggrundsbilleder

Verdens folk og kulturer i billeder

Verdens folk og kulturer i billeder
Foto: Se billeder, der reflekterer forskellige kulturer i en mangfoldig verden. For eksempel en mand dækket af bier, uhyggelige mumier og en surfende hund.

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis nyhedsbrev fra National Geographic.

Tilmeld og modtag hver uge:

  • Underholdende videoer
  • De nyeste artikler
  • Ugens galleri

Fotokonkurrence: Læsernes Pletskud

Deltag i National Geographics månedlige fotokonkurrence her. Vinderen får sit billede offentliggjort i magasinet. Der er et nyt tema hver måned.

Nyt blad på gaden: Arven fra Gandhi

I det nye National Geographic nr. 8/2015 får du blandt andet en helt ny vinkel på Indiens store leder, Gandhi, der førte landet til selvstændighed i 1947.

Illustreret Videnskab
Historie
National Geographic

Copyright © 2009 Bonnier Publications