Få hjælp til at bruge websitet

Her kan du fx få hjælp til at logge ind, til at oprette en profil, eller til at ændre din e-mail-adresse eller adgangskode. Du finder også svar på hvordan du tilmelder eller afmelder nyhedsbrevet, hvad du gør hvis du har glemt din adgangskode og lignende.

Kontakt webredaktør

Oplever du et teknisk problem på natgeo.dk eller har du en kommentar til nyhedsbrevet kan du skrive til webredaktøren her.

Kontakt redaktionen

National Geographic Danmark
Strandboulevarden 130
2100 København Ø
Telefon: 39 17 20 00.

Kontakt til kundeservice

Bonnier Kundeservice
Postboks 413
0900 København C
Telefon: 3910 3000

Annoncering

Hvis du ønsker at annoncere i National Geographic Danmark eller på natgeo.dk skal du kontakte Lars Guldager, +45 24 69 82 15, larsg@benjamin.dk.

National Geographic Channel

I 1997 kunne de danske tv-seere se National Geographic Channel for første gang. I dag er tv-udgaven af National Geographic Magazine verdens hurtigst voksende tv-kanal. NG Channel bygger på en tradition, der siden 1965 har leveret verdens mest prisbelønnede dokumentarprogrammer. En tradition, der kræver spektakulære billeder, medrivende fortællinger, kompromisløs kvalitet og et prisvindende indhold.

Alle programmerne har afsæt i virkelige hændelser, der fanger opmærksomhed og hjerte. Det er en 100 procent ren dokumentarkanal, og programfladen spænder over videnskab og teknologi, historie og kultur, natur og dyreliv samt eventyr og udforskning.

National Geographic Channel sender hver dag året rundt fra kl. 12.00 til 06.00.

På NG Channels hjemmeside kan du finde opdaterede programoversigter med dybdegående programinformation og adskillige interaktive muligheder for at dykke dybere ned i et emne. Der findes også masser af spil, der byder på sjove muligheder for at teste sig selv i hurtighed, intelligens og paratviden.

Alle programmerne har selvfølgelig danske undertekster.

Tilmeld nyhedsbrev

Gratis nyhedsbrev fra National Geographic.

Tilmeld og modtag hver uge:

  • Underholdende videoer
  • De nyeste artikler
  • Ugens galleri

Fotokonkurrence: Læsernes Pletskud

Deltag i National Geographics månedlige fotokonkurrence her. Vinderen får sit billede offentliggjort i magasinet. Der er et nyt tema hver måned.

NYT BLAD “Vi er på Mars om 10 år”

Opfinder og milliardær Elon Musk grundlagde sit rumselskab SpaceX i 2002. Nu melder han ud, at han er klar til at sende en bemandet mission til Mars om 10 år.


Copyright © 2009 Bonnier Publications